Buskruit knalt op woensdag 8 maart aanstaande weer als vanouds!

Het politiek café is weer terug en we kunnen nu al twee dingen aankondigen: Provinciale Statenverkiezingen worden op de voet gevolgd en onder de loep genomen. En er is muziek van niemand minder dan NICCI NOVA!

NICCI NOVA weet muziek en poëzie te versmelten. Nederlandstalige poëziepop: liedjes die zweven tussen pop en kleinkunst. Met de kracht van haar kwetsbaarheid weet ze te raken en verbinden.

In 2021 bracht NICCI NOVA haar debuutalbum ‘Zilver Gelijnd’ uit. Over verdwalen, verliezen, verdrinken en verlangen. “Ik verdwaalde in gedachten, verloor geliefden, verdronk in mijn angsten en verlangde naar wat rust. Een ander zou deze tijd maar al te graag uit het geheugen hebben gewist. Dat deed ik niet. Ik schreef alles op in mijn donkergroen gekleurde boekje, wat later een dagboek van gedichten en liedjes over angst, pijn maar ook hoop bleek.” Dit bracht haar op mooie plekken als de speelplaats van GIEL op Radio 2 en het voorprogramma van Maaike Ouboter en de 3JS. Een tweede album is in de maak: een vervolg op ‘Zilver Gelijnd’, waarin ze opzoek gaat naar de lichtheid en het nu.

De pers over NICCI NOVA:
“Sommige regels zouden uit een roman of literair dagboek geplukt kunnen zijn. Ik krijg kippenvel van haar intens droevig stemgeluid.” – NTB Muziekwereld (Michael Klier, 2022)
“Gedichten op muziek die via een prettig warme stem naar je toekomen en weten te raken.” – Lust For Life (Stefan Sjoers, 2021)

Meer informatie
Binnenkort volgt er meer informatie over de gasten, locatie en meer. Reserveer nu alvast woensdag 8 maart in jouw agenda!

Advertentie

Over cafebuskruit

Politiek café Buskruit, SP Tilburg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s