(Geen) Culturele Hoofdstad, Anne van Damme en OPA in Politiek Café Buskruit!

PrintOp woensdag 25 september a.s. is er weer een enerverende en gevarieerde editie van Politiek Café Buskruit! De onderwerpen zijn “Geen Culturele Hoofdstad, wat nu?”, met Joost Heijthuijsen (Incubate), Chris van Koppen (directeur BKKC) en Matthijs Rumke (artistiek directeur Het Zuidelijk Toneel). Waarom zijn Eindhoven en de vier andere Brabantse steden geen Culturele Hoofdstad geworden en hoe moet het nu verder?

Ook is er aandacht voor het Ouderenbeleid met onder andere Dick Schouw van de nieuwe partij OPA (Ouderen Politiek Actief). Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van de ouderenzorg en het ouderenwelzijn momenteel? Waarom is er momenteel zoveel aandacht voor het ouderenbeleid c.q. is er wel genoeg aandacht voor ouderenbeleid? Onder voorbehoud is er ook nog aandacht voor ‘Waar is Tilburg Fietsstad gebleven?’.

Rockacademie muzikant Anne van Damme

Rockacademie muzikant Anne van Damme

Muziek is er van rockacademietalent Anne van Damme. Anne van Damme is een jonge Zeeuwse singer-songwriter. Ze schrijft popliedjes die goed in het gehoor liggen, maar wel met een eigen twist. Al in haar eerste jaar aan de Rockacademie viel ze op met haar gevoelige liedjes en warme stem. Dit jeugdige talent was dit jaar al te zien op enkele zomerfestivals. Columnist is Cees van Raak en de hamvraag is wat heeft Cees te vertellen over de Gouden Koets en over Prinsjesdag?

Politiek Café Buskruit! wordt op woensdag 25 september van 20.00 tot 22.00 uur gehouden in Café De Plaats (PiuSPlein 61). Iedereen is van harte welkom! De toegang is gratis. Wilt u meer informatie over Politiek Café Buskruit!, volg ons dan op facebook.com/buskruit of via Twitter @cafebruit Heeft u tips voor de redactie, dan kunt u die mailen naar redactie@buskruit.org

Over cafebuskruit

Politiek café Buskruit, SP Tilburg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s