Top1000 aller Tilburgers

Radio MagnifiQueRadio MagnifiQue is regelmatig aanwezig bij Buskruit om hiervan verslag leggen. Nu organiseren zij dit jaar voor het 2e jaar de Top1000 Aller Tilburgers en u kunt ook uw stem laten horen!

Na de eerste succesvolle Top 1000 Aller Tilburgers in december 2011, gaat  de nieuwssite Tilburgers.nl samen met RadioMagnifiQue opnieuw aan de slag om deze unieke muzieklijst te presenteren, samen met alle muziekliefhebbende Tilburgers.

Het doel is om, net als vorig jaar, weer een muziek-Top 1000 samen te stellen met de Tilburgse muzieklijstjes van alle Tilburgers. Iedereen kan meedoen. Vanaf 13 oktober kan iedereen zijn of haar favoriete top 10 invullen op de website Tilburgers.nl. De enige voorwaarde om een nummer in je top10 te zetten is een opname op internet  bijvoorbeeld op YouTube, Vimeo of elders. Uiteraard is dit een unieke kans om ook Tilburgse muziek in de schijnwerpers te zetten.

De Top 1000 Aller Tilburgers zal, net als vorig jaar, weer op 30 december worden gepubliceerd op Tilburgers.nl, maar niet nadat RadioMagnifiQue de beste 100 platen live op een locatie in de stad heeft uitgezonden.

Niet alleen via het invulformulier op Tilburgers.nl, maar ook via e-mail (top1000@tilburgers.nl) en via Facebook kunnen de lijstjes ingediend worden.. Bovendien is er een speciale Facebook groep waar de favoriete muziek besproken en beluisterd kan worden.

Meer info:  http://tilburgers.nl/top-1000-aller-tilburgers-wordt-een-bijzondere-lijst/
en de lijst van 2011: http://tilburgers.nl/top-1000-van-tilburg-1-100/

De top 1000 Aller Tilburgers wordt uitgezonden op 30 december.

Over cafebuskruit

Politiek café Buskruit, SP Tilburg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s