Debat zorg en voedselbank zorgen voor Buskruit!

Op woensdag 21 november is er weer een leuk en gevarieerd programma in Politiek Café Buskruit!

Met een boeiend debat tussen SP-raadslid Bart van de Camp en VVD-raadslid Marko van Dalen over de zorgplannen van het kabinet Rutte II. Want wat zijn de gevolgen van het nieuwe regeerakkoord en de veranderende zorgwet?

 

En met Sascha Meyer over haar boek ‘De nieuwe arme’ over de voedselbank, waar zij als hoogopgeleide vrouw bij terecht kwam. In dit boek staan haar ervaringen op humoristische wijze samengevat en in Buskruit! komt zij hier meer over vertellen.

De presentatie van Buskruit! is in handen van nachtburgemeester Godelieve Engbersen. Daarnaast is dichteres Karla Witjens te gast als columnist. Zij is onder andere bekend van het gedicht ‘Mijn straat’ op de zijkant van het Brouwershuis en zij zal uit eigen werk gedichten voordragen. Muziek is er van Jeroen Hamelink.  

Politiek Café Buskruit wordt gehouden in Café de Plaats van 20.15 uur tot 22.00 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Voor meer informatie over Politiek Café Buskruit! kunt u kijken op onze facebook pagina (www.facebook.com/buskruit). U kunt ons ook volgen op twitter via @cafebuskruit.

Tot 21 november!!

Over cafebuskruit

Politiek café Buskruit, SP Tilburg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Debat zorg en voedselbank zorgen voor Buskruit!

  1. Brigit zegt:

    Het was een geslaagde avond, goed debat, Bart heeft het goed gedaan! Boek van Sascha heb ik gekocht, ga hier heel snel aan beginnen, erg interessant! Het gedicht aan het brouwershuis was ook goed, had het nog nooit af gelezen, nu mooi voorgedragen door de dichteres/columnist zelf, top!

  2. cafebuskruit zegt:

    Bedankt voor je leuke reactie op Buskruit van 20 november jongstleden. Als redactie hoorden wij ook een enthousiaste reactie op deze avond en zullen zeker in de toekomst dit onderwerp nog eens laten terugkomen. Hopelijk zien we je in 2013 weer terug bij een nieuwe editie van Buskruit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s