Terugblik Buskruit 17 oktober: Amerikaanse verkiezingen & de Spoorzone

Op 17 oktober vond alweer de 27e editie plaats van politiek café Buskruit. Samen met Kirsten Verdel stonden we aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen. Ze gaf die avond haar ongezouten mening over het campagnebeleid van Obama en de kansen dat hij zou gaan winnen. Nu een aantal weken later weten we de uitslag en kunnen we Obama feliciteren met een tweede ambtstermijn.

 

 

Joep Frenken van de gemeente Tilburg vertelde namens de gemeente Tilburg over de plannen met de spoorzone en met het nieuwe station. En liet met een presentatie zien welke keuzes er gemaakt gingen worden en welke effecten dit had op de inrichting van de stad.

Voor een korte indruk van de avond kunt u onderstaand filmpje bekijken via Youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=Q6oJx1MYHCg&feature=share

De avond werd muzikaal omgeven door de beroemde Tilburgse zanger, entertainer en troubadour Jacques Mees. Ook gaf columnist Gert Brunink zijn visie over de Spoorzone en andere actualiteiten in Tilburg.

 

 

 

 

 

 

 

 

De volgende editie van Buskruit is op woensdag 21 november in cafe De Plaats. Informatie over het programma volgt zo snel mogelijk, dus houd onze website, Facebookpagina (www.facebook.com/buskruit) en onze Tweets (@cafebuskruit) in de gaten!

 

Over cafebuskruit

Politiek café Buskruit, SP Tilburg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s