Op 17 oktober: Campagnemedewerkster Barack Obama in Politiek Café Buskruit!

Op woensdag 17 oktober is Kirsten Verdel te gast in Politiek Café Buskruit! Zij was in 2008 stafmedewerker voor de verkiezingscampagne van Barack Obama en als enige buitenlander werkzaam op het landelijke hoofdkwartier voor de Democratische Partij. Zij komt in Buskruit! haar licht schijnen op de aanstaande presidentsverkiezingen in de VS waar Barack Obama en Mick Romney verwikkeld zijn in een verhitte verkiezingsstrijd.

Daarnaast komt Joep Frenken van de gemeente Tilburg vertellen over de plannen van de gemeente met de spoorzone en met het nieuwe station.

Muziek is afkomstig van de beroemde Tilburgse zanger, entertainer en troubadour Jacques Mees. En onze columnist voor de avond is Gert Brunink.

Politiek Café Buskruit wordt gehouden in Café de Plaats van 20.15 uur tot 22.00 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. Iedereen is welkom. De toegang is gratis.

Over cafebuskruit

Politiek café Buskruit, SP Tilburg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s