Terugblik verkiezingsavond SP Tilburg

Voor het eerst werd de verkiezingsavond van SP Tilburg in cafe De Plaats georganiseerd en nachtburgemeester Godelieve Engbersen en politiek deskundige Kevin Hordijk zorgden voor een prettige onderbouwing van de tussentijdse uitslagen. Met ongeveer 50 man sterk hebben we de uitslag op de voet gevolgd. Tussentijds klonk de mooie zang van Mattanja Joy Bradley over de speakers, zodat we af en toe konden ontsnappen aan de verkiezingsspanningen.

De uiteindelijke uitslag, zoals wel bekend, de SP behoudt ondanks een  felle tweestrijd tussen PvdA en VVD de huidige vijftien zetels.

En om in de woorden van Roemer af te sluiten: ‘Ja. Ik ben ontzettend trots op deze partij en de miljoen mensen die voor ons partij gekozen  hebben. En ja, ik ben ook teleurgesteld. Dat is logisch als je een tijdlang zo hoog in de peilingen stond. Maar dat duurt ongeveer vijf minuten. Onze campagne voor de  volgende verkiezingen begint namelijk -zoals we dat van de SP gewend zijn- vandaag.’

 

 

 

 

Over cafebuskruit

Politiek café Buskruit, SP Tilburg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s