Op 6 juni a.s. Tweede Kamerlid Sadet Karabulut in politiek café Buskruit!

Op woensdagavond 6 juni is  SP Tweede Kamerlid Sadet Karabulut te gast in het wederom explosieve Politiek Café Buskruit! om te komen spreken over het Kunduz-akkoord.  Mogelijk dat nog meer Tweede Kamerleden van andere partijen te gast zullen zijn om met mw. Karabulut in debat te gaan over dit lenteakkoord. Sadet Karabulut is in 2006 actief lid geworden voor de SP in Amsterdam. In datzelfde jaar werd zij bestuurslid en gemeenteraadslid in Amsterdam. Eind 2006 werd Karabulut gekozen tot Tweede Kamerlid voor de SP. In 2010 is zij herkozen als Kamerlid. Zij is woordvoerder Sociale Zaken, Wonen, Wijken en Integratie.

Daarnaast aandacht voor het advies van de Raad van Cultuur, waarbij wethouder Marjo Frenk en zakelijk directeur van Het Zuidelijk Toneel Gerard Tonen te gast zullen zijn. Ook komt Hans Kokke, sinds kort fractievoorzitter van de SP in Tilburg, zich voorstellen en praten over zijn plannen voor de toekomst. De muzikale aankleding komt van Louise Donker & Paul Hagenaars. De zeer getalenteerde stadsdichter Esther Porcelijn sluit als columnist de avond af.

Politiek café Buskruit! wordt komende woensdagavond 6 juni gehouden van 20.15 uur tot 22.00 uur bij Café de Plaats op PiuSPlein 61. Iedereen is van harte welkom! Buskruit! is een inspirerend woensdagavond-café met diverse items over politiek. Maar dan wel voor een breder publiek dan de gebruikelijke ons-kent-ons-netwerkjes van bestuurlijke en politieke bobo’s.

Het is een flitsend programma met debatten over actuele plaatselijke en landelijke politieke thema’s. Daarnaast is er een gastcolumnist, debat 1-tegen-1 en het éen en ander wordt gelardeerd met cabaret of live muziek. Buskruit! heeft een onafhankelijke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud. Meer informatie over Buskruit! kunt u vinden op www.facebook.com/buskruit en via twitter @cafebuskruit. Tips voor de redactie kunt u mailen naar redactie@buskruit.org.

Over cafebuskruit

Politiek café Buskruit, SP Tilburg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s