Komt dat zien: de wietpas, zorgverzekering 2.0 & de meimarkt bij Buskruit! op 9 mei aanstaande!

Is de zorg die u vandaag gewend bent, op de lange termijn ook nog betaalbaar? Dreigt er een situatie te ontstaan dat bepaalde zorg voortaan niet meer verleend gaat worden? Deze vragen staan centraal in de 24ste editie van Politiek Café Buskruit! dat a.s. woensdag weer georganiseerd wordt in Café de Plaats. Johan van Zeelst, manager integrale zorg bij VGZ komt hierover vertellen. Hoe ziet deze zorgverzekeraar de zorg geregeld op de lange termijn. En terugkijkend naar het recente verleden: Wat zijn de voor- en nadelen die de zorgwet ons 6 jaar geleden gebracht heeft? En hoe staat het eigenlijk met de regie over de zorg door de zorgverzekeraars?

Daarnaast schuift de penningmeester van de meimarkt Marcel van den Hurk aan om te vertellen over bijzonderheden van de meimarkt van dit jaar. De meimarkt is de grootste en leukste nachtmarkt van Nederland en wordt op 19 en 20 mei voor de 32ste maal gehouden.

 

Een ander onderwerp in Buskruit! zal de wietpas zijn. Gijs van Schijndel van The Grass Company komt vertellen hoe het werkt en wat de problemen met de wietpas zijn.  Colomnist is dichter Martin Beversluis die de wereld weer op zijn kop zet en natuurlijk is er weer leuke live-muziek van Jeroen Geurts als intermezzo.

Politiek café Buskruit! wordt komende woensdagavond 9 mei gehouden van 20.15 uur tot 22.00 uur bij Café de Plaats op PiuSPlein 61. Iedereen is van harte welkom! Meer informatie over Buskruit! kunt u vinden op www.buskruit.org, op www.facebook.com/buskruit en via twitter @cafebuskruit. Tips voor de redactie kunt u mailen naar redactie@buskruit.org.

Over cafebuskruit

Politiek café Buskruit, SP Tilburg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s