A.s. woensdag armoede bij Tilburgse vrouwen en Amnesty over Syrië in Politiek Café Buskruit!

‘Het vrouwelijk gezicht van armoede’ is de titel van het rapport dat Feniks onlangs heeft uitgebracht over emancipatie-effecten van het armoedebeleid in Tilburg. Hieruit blijkt bijvoorbeeld dat 75% van de minima vrouw is.

Directeur Gerda de Vries van Feniks, het stedelijk centrum voor emancipatie, gaat bij politiek café Buskruit! in debat met VVD-raadslid Jacqueline Gerssen over de conclusies van het rapport. Daarnaast komt Amnesty International langs om een update te geven van de huidige situatie in Syrië.

Het politiek café Buskruit! wordt komende woensdagavond 11 april gehouden van 20.15 uur tot 22.00 uur bij Café de Plaats op PiusPlein 61.

Muziek komt van Demis en Enrikos Iossifidis, Griekse muzikanten die prachtige muziek maken met hun bouzouki en gitaar. Columnist is Tom van Popering, stand-up-dichter. Hij bestormt de Nederlandse (slam)podia met gedichten over winkelcentra, lelijke woonwijken, kleine meisjes die de wereld rond willen zeilen, ex-vriendinnen en kredietcrisissen.

Meer informatie over Buskruit! kunt u vinden op www.buskruit.org, op www.facebook.com/buskruit en via twitter @cafebuskruit. Tips voor de redactie kunt u mailen naar redactie@buskruit.org

Over cafebuskruit

Politiek café Buskruit, SP Tilburg
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s